Overstappen

Met of zonder Boekhouden Compleet?

Boekhouden Compleet doet precies wat de naam al zegt: Het maakt het boekhouden in BeautyFile helemaal compleet. Inclusief bankboek, volledig memoriaal, jaarafsluiting en meer. Verrassend eenvoudig en handig in gebruik. Wie de boekhouding aan een boekhouder overlaat betaalt jaarlijks veel geld aan die boekhouder. Het zelf alles bijhouden in BeautyFile maakt alles gemakkelijk, snel en overzichtelijk. Verwerk binnen BeautyFile zowel in- als uitgaven en aan het eind van het jaar levert dit dan de balans. Snel en gemakkelijk elk jaar een grote kostenbesparing tegen een zeer geringe meerprijs!

Geen vragen gevonden

Overstapformulier oud naar nieuw contract

  • Indien je een oud contract heeft (van vóór 1-5-2017) en je wenst deze om te zetten naar een nieuw contract dan kun je onderstaand formulier invullen en versturen. Wij zullen het oude contract dan omzetten naar een nieuw contract. Je betaalt dan geen aanmeldkosten voor het nieuwe contract. Het nieuwe contract gaat in op de einddatum van het oude contract. Je betaalt dus niets dubbel.


  • Indien je overstapt naar het nieuwe contract, dan is er géén mogelijkheid om terug te gaan naar het oude contract. De oude contracten worden namelijk niet meer uitgegeven. De keuze is definitief.