Meer tijd voor je cliënt

Mensen helpen om beter te communiceren. Dat is je werk. Natuurlijk wil je dat met alle zorg en aandacht doen. Daarom neemt Evry je administratief werk uit handen. Van declareren naar gemeenten en verzekeraars tot cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen. Alles is snel en goed geregeld met Evry. Zodat jij makkelijker je werk kunt doen. En meer tijd hebt voor je cliënt.

Alles in één: declareren, cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen

Wat je ook nodig hebt voor je administratie: met Evry kan het. En het werkt ook nog eens makkelijk. Daarnaast koppelt Evry cliëntdossiers aan afspraken en declaraties. Zo is je administratie betrouwbaar én snel gedaan.

Up-to-date volgens de laatste kwaliteitsrichtlijnen

Evry is helemaal up-to-date en voldoet aan de NLVF-richtlijnen en wettelijke eisen. Oók het logopedisch dossier. Zo haal je glansrijk de audits.

Flexibel in te richten naar jouw logopediepraktijk

Jij weet zelf het best wat je prettig vindt werken. Hoe jij extra gegevens van je cliënten bijhoudt? Dat bepaal je helemaal zelf.

Geluidsrecorder altijd bij de hand

Maak met Evry geluidsopnames tijdens de behandeling en ze staan direct in het cliëntdossier. Handig. Zo bewaar je alles digitaal en op één plek.

4.000+

Blije gebruikers van Evry

Voor elke logopedist

Evry is er voor iedereen. Of je nu voor jezelf, een grotere praktijk of een multidisciplinaire organisatie werkt.

Logopedisten kiezen voor Evry omdat het een gebruiksvriendelijk en betaalbaar pakket is, dat aansluit op hun vakgebied. En waarmee je alles kunt regelen wat je nodig hebt.

Nog meer mogelijkheden?
Dat kan met onze verschillende modules.

Start je gratis proefmaand

Probeer Evry eerst 30 dagen uit

Zonder verplichtingen. Wel zo prettig, want dan weet je precies wat je in huis haalt.