Meer tijd voor je cliënt.

Als huidtherapeut help je niet alleen de zieke of beschadigde huid mooier en beter te maken. Ook is het persoonlijk gesprek met de cliënt van groot belang omdat ook de emotionele kanten van een huidaandoening aandacht nodig heeft. Kortom: Het is als huidtherapeut extra belangrijk dat jouw software je zoveel mogelijk werk uit handen neemt, zodat jij alle tijd en aandacht aan de cliënt kan besteden.

Alles-in-één: declareren, cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen

Wat je ook nodig hebt voor je administratie: met Evry kan het. En het werkt ook nog eens makkelijk. Daarnaast koppelt Evry cliëntdossiers aan afspraken en declaraties. Zo is je administratie betrouwbaar én snel gedaan.

Aanpasbaar

Binnen de flexibele opzet van Evry is het mogelijk eigen tabbladen aan te maken. Op die manier kan elke Evry naadloos aansluiten bij de bestaande praktijk. Zo kan men bijvoorbeeld een eigen behandelplan of vragenlijst toevoegen.

Gemakkelijk factureren

Facturen geheel volgens de NZA richtlijnen kan Evry geheel automatisch genereren. De layout is hierbij geheel vrij in te richten. AGB codes worden automatisch toegevoegd aan de factuur en lidmaatschapnummers van verenigingen waarbij je aangesloten bent zijn gemakkelijk toe te voegen. Op die manier is de cliënt gegarandeerd van een zorgeloos declaratie proces.

Direct declareren via Vecozo

De gemakkelijke wizard zoekt automatisch naar alle consulten waarvan de declaraties nog of weer moeten worden ingediend. De declaraties voor de verzekeraar kunnen geautomatiseerd verstuurd worden naar Vecozo en de facturen voor de cliënten kunnen worden gemaild of geprint.

Flexibiliteit

maakt dat Evry zich aan jou aanpast, in plaats van jij aan de software

Een aantal van de mogelijkheden speciaal voor huidtherapeuten

Gemakkelijk declareren en factureren
Afwijkende behandeltarieven snel en gemakkelijk in te voeren
Compleet cliëntendossier
Uitbreidbaar met eigen tabbladen
Betaalbaar
Uitbreidbaar met EvryWebagenda

Voor elke huidtherapeut

Evry is er voor iedereen. Of je nu voor jezelf, een grotere praktijk of een multidisciplinaire organisatie werkt.

Huidtherapeuten kiezen voor Evry omdat het een gebruiksvriendelijk en betaalbaar pakket is, dat aansluit op hun vakgebied. En waarmee je alles kunt regelen wat je nodig hebt.

Nog meer mogelijkheden?
Dat kan met onze aanvullende modules.

Start je gratis proefmaand

Probeer Evry eerst 30 dagen uit

Zonder verplichtingen. Wel zo prettig, want dan weet je precies wat je in huis haalt.