Meer tijd voor je cliënt

Mensen helpen om hun dagelijkse handelingen en activiteiten zelf te doen. Dat is je werk. Natuurlijk wil je dat met alle zorg en aandacht doen. Daarom neemt Evry je administratief werk uit handen. Van declareren naar verzekeraars tot cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen. Alles is snel en goed geregeld met Evry. Zodat jij makkelijker je werk kunt doen!

Alles-in-één: declareren, cliëntdossiers bijhouden en afspraken inplannen

Wat je ook nodig hebt voor je administratie: met Evry kan het. En het werkt ook nog eens makkelijk. Daarnaast koppelt Evry cliëntdossiers aan afspraken en declaraties. Zo is je administratie betrouwbaar én snel gedaan.

Meetinstrument COPM altijd bij de hand

Met de Canadian Occupational Performance Measure (COPM) binnen Evry leg je eenvoudig vast hoe je cliënt veranderingen van zijn problemen ervaart. Ook kun je behandeldoelen bepalen. Of het effect van de behandeling.

DTE-screenings makkelijk uitvoeren en doorsturen naar de huisarts

Een cliënt zonder verwijzing? Met Evry leg je eenvoudig de resultaten van een DTE-screening vast. En met één druk op de knop stuur je de screening door naar de huisarts.

Up-to-date volgens de laatste kwaliteitsrichtlijnen

Evry is helemaal up-to- date en voldoet aan de richtlijnen van de beroepsverenging Ergotherapie Nederland en de wettelijke eisen. Denk aan de richtlijnen voor verslag doen van een behandeling.

4.000+

Blije gebruikers van Evry

Voor elke ergotherapeut

Evry is er voor iedereen. Of je nu voor jezelf, een grotere praktijk of een multidisciplinaire organisatie werkt.

Ergotherapeuten kiezen voor Evry omdat het een gebruiksvriendelijk en betaalbaar pakket is, dat aansluit op hun vakgebied. En waarmee je alles kunt regelen wat je nodig hebt.

Nog meer mogelijkheden?
Dat kan met onze verschillende modules.

Start je gratis proefmaand

Probeer Evry eerst 30 dagen uit

Zonder verplichtingen. Wel zo prettig, want dan weet je precies wat je in huis haalt.